Trabzon’da Polis Haftasında şehitler Dualarla Anıldı.

Trabzon'da Polis Haftasında şehitler Dualarla Anıldı.

polis haftasında şehitler dualarla anıldı.

16 Nisan 2019 - 00:41

Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Sülüklü mezarlığındaki şehitlik ziyaret edildi.

Ziyaret de şühedanın ruhlarına ithafen Kur’an Tilaveti yapılmasının ardından İl Müftümüz Osman Aydın tarafından bütün şühedanın ruhları için dua edildi.

Ayrıca başta şehit polislerimiz olmak üzere bütün şehitlerimizin aziz ruhlarına ithafen İskenderpaşa Camii’nde Kur’an-ı Kerim ve Mevlid programı düzenlendi. Programa Trabzon Valisi İsmail USTAOĞLU İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK, İl Müftüsü Osman AYDIN ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...