Tunceli’de Tidef’ten "etkili Din Görevlisi Eğitim Ve...

Tunceli'de Tidef’ten "etkili Din Görevlisi Eğitim Ve Gelişim" Semineri

tidef’ten "etkili din görevlisi eğitim ve gelişim" semineri

15 Ekim 2019 - 00:47

Diyanet İşleri Başkanlığı ile  Türkiye İlâhiyât Tedrisatına Yardım Eden Dernekler Federasyonu (TİDEF), arasında imzalanan protokol ile İmam Hatip ve Müezzin Kayyımların camii cemaati, mahalle halkı ve toplum üzerindeki saygınlık ve örneklik özelliklerini geliştirerek daha etkili bir din hizmeti sunabilmelerine yardımcı olmak amacıyla il Cami görevlilerine yönelik “Etkili Din Görevlisi Eğitim ve Gelişim Programı” semineri düzenlendi.

12 Ekim 2019 tarihlerinde Tunceli Öğretmen evi konferans salonunda düzenlenen seminer, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Aşır DURGUN açılış konuşmasıyla başladı.

Seminerde Kahraman Maraş İl Müftüsü Celal SÜRGEÇ‘Tekirdağ “Din Görevlisinin İrşad ve Eğitim Etkinlikleri” konusuyla Tekirdağ Eğitim Merkezi Hocası Hüseyin ÖRESİN ’Etkili Din Görevlisi’’ konusuyla Emekli İmam-Hatip-Vaiz Mahmut TOPTAŞ, ve Programı organize eden Şabak KARAKÖSE Hocalarımız katıldılar sabah saat 09:00 Da başlayan program 16:00’ da sona erdi.

Seminere Katılan din görevlileri, genel anlamda seminerleri çok yararlı bulduklarını ve ihtiyaç duyulan tüm konularda seminerler düzenlenmesini istediler. Seminer sonunda personel için hazırlanan bir anket doldurularak TİDEF yetkililerine teslim edildi.

Seminere katılan il ve ilçelerdeki tüm personele “Etkili Din Görevlisi” adlı kitap takdim edildi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı