Türkiye Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması 2.si...

Türkiye Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması 2.si Ankara’dan

türkiye kur’an-ı kerimi güzel okuma yarışması 2.si ankara’dan

13 Eylül 2023 - 09:20

Diyanet İşleri Başkanlığın Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, Türkiye geneli Hafızlık Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler arasında  düzenlenen ‘Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma’ yarışması sonuçlandı.

Yedi bölgeden 7 kız hafızın katılımıyla Afyonkarahisar il Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Kız Öğrenciler Arası Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma’ yarışması finalinde Ankara Yenimahalle Merve Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu Öğrencisi Buğlem Naz Tunç Türkiye 2. si olarak büyük bir başarıya imza atmıştır.

AKÜ Atatürk Kongre Merkezinde düzenlenen programa, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, Rektör yardımcıları, İl Müdürleri, İlçe Müftüleri, Basın ve STK Üyeleri, Din Görevlileri, Öğrenciler, Aileleri ve Vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim' i Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finalinde yarışan tüm öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğreticilerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.