Yalova’da Değerler Eğitimi Istişare Toplantısı Yapıldı

Yalova'da Değerler Eğitimi Istişare Toplantısı Yapıldı

değerler eğitimi istişare toplantısı yapıldı

11 Mart 2020 - 01:11

 Yalova İl Müftülüğü ile il Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği, Yalova İl merkezindeki Lise ve Ortaokullarda İl Müftülüğü tarafından yapılan değerler eğitimi seminerlerini görüşmek üzere toplantıda bir araya geldiler.

Toplantıya İl Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, İl Müftü yardımcısı Ayşe Betül Balıkçı ve Yalova’daki lise müdürleri katıldı.

 Yapılan toplantıda İl Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık konuşmasında, değerler eğitimi seminerlerinin önemine vurgu yaparak, unutulmaya yüz tutmuş milli ve manevi değerlerimizin, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize aktarılmasının hem milli hem de dini bir görev olduğunu ve bu konuda yapılan çalışmalara İl Müftülüğü olarak her türlü katkıyı vereceklerini söyledi.

Toplantıda söz alan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun da konuşmasında; yapılan değerler eğitimi seminerlerinde çok memnun olduklarını ifade edip emeği geçenlere teşekkür etti. Nene Hatun Lisesi Müdürü Zeynep Hacıbektaşoğlu da Okullardaki Öğrencilerin bu konuları okul dışından farklı kişilerden duymaları onların değerler eğitimine ilgilerini çektiğini ve bu seminerlerin çok faydalı olduğunun görüldüğünü ifade etti.

Ayrıca, toplantıda değerler eğitiminin hangi konularda yapılacağı konusu da ele alınırken, İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki iletişimin devam etmesi hususun da görüş birliğine varıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri