Yalova’da Iyilik Için Bir Ilmek De Sen At

Yalova'da Iyilik Için Bir Ilmek De Sen At

iyilik için bir ilmek de sen at

18 Şubat 2020 - 01:11

Yalova İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu “İyilik için Bir İlmek de Sen At” projesini başlattı. Proje kapsamında Yalova İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik bürosunda Yalova’lı hanımlar, haftanın belli günlerinde bir araya gelerek; Erzincanlı depremzedeler ve İdlip’de zor günler geçiren kardeşleri için el emeği örgüler örüyorlar. Bu soğuk kış günlerinde bir nebze de olsa din kardeşlerinin içini ısıtmaya gayret ediyorlar. Bir yandan da hayır ve hasenatlarını Diyanet Vakfı Yalova şubesine aktararak destek olmaya çalışıyorlar. Proje sorumluları  İl Müftü Yardımcısı Ayşe Betül Balıkçı ve ADRB Koordinatörü Zübeyde Kalyoncu, bu projeyi Yalova İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında da uygulanmasını teşvik ederek daha geniş kesimlere faydalı olmaya gayret etmektedirler.

Proje ilerleyen zamanlarda farklı aktivitelerle uygulanmaya devam edecektir.

Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri