Yalova Il Müftülüğü Temel Aile Bilinci Seminerleri

yalova il müftülüğü temel aile bilinci seminerleri

03 Mayıs 2019 - 01:12

22.04.2019 tarihinde Yalova İl Müftülüğü konferans salonunda merkezde görev yapan din görevlilerine “Temel Aile Bilinci Semineri” düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan seminerin açılış konuşmasını İl Müftü yardımcısı Ayşe Betül Balıkçı yaptı.

Daha sonra Çiftlikköy İlçe vaizi Hasan Ağırbaş; “Ailede Eş Olmak” konulu seminer verdi. Program verilen aradan sonra Termal İlçe Vaizi Sezai Ceyhan’ın “Ailede Baba Olmak” konulu seminer vermesinin ardından sona erdi.

Yapılan seminer programı dinleyiciler tarafından beğeni ve memnuniyetle karşılandı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...