TDV yalova şubesi, vekâletle kurban bağışlarını kabul etmeye...

TDV yalova şubesi, vekâletle kurban bağışlarını kabul etmeye başladı.

TDV Yalova şubesi, vekâletle kurban bağışlarını kabul etmeye başladı.

31 Temmuz 2018 - 15:55

TDV Yalova Şubesi, vekâletle kurban bağışlarını kabul etmeye başladı.

İlk bağışı İl Müftüsü Turgut AÇARİ yaptı ve konu ile ilgili şunları söyledi.

TDV 26 yıldır vekâletle kurban kesme hizmeti veriyor. Ben de 15 yıldır, kurbanlarımı bu şekilde bağışlamaya gayret ediyorum.

Bu seneki vekâletle kurban fiyatları, yurtiçinde 850 TL, yurtdışında ise 625 TL, olarak belirlenmiştir.

Başkanlığımız, “KURBANINI PAYLAŞ, KARDEŞİNLE YAKINLAŞ” sloganıyla, ihtiyaç sahibi dindaş ve soydaşlarımıza kurbanların bağışlanmasını teşvik etmektedir.

Böylece dünyanın 145 ülkesindeki kardeşlerimize yardım etmiş ve bayramlarının sevinçli geçmesine katkı sağlamış olacağız.

Vekâletle kurban bağışlarını anlaşmalı bankalar, PTT şubeleri, TDV ve Müftülükler veya cami görevlileri aracılığıyla yapabilirler.

20 Ağustos Pazartesi, son gün olmakla beraber, parasını elden yatırmak isteyenler için, bayramın birinci günü de, TDV şubelerimiz, bağışları kabul etmeye devam edeceklerdir.

Allah kurbanlarıımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi