Yalova Valisi Muammer Erol Il Müftülüğünü Ziyaret Etti

Yalova Valisi Muammer Erol Il Müftülüğünü Ziyaret Etti

yalova valisi muammer erol il müftülüğünü ziyaret etti

15 Nisan 2020 - 01:11

Yalova Valisi Muammer Erol il müftülüğünü ziyaret etti. Ziyarette Müftü Yardımcıları Halil Eriş, Dr İhsan Kara, Ayşe Betül Balıkçı ve Corona virüs hastalığı münasebeti ile halkımıza yardımcı olan imamlardan bir kısmı da hazır bulundu.

Ziyarette Yalova Valisi Muammer Erol; Tüm kamu görevlilerinin bu salgın hastalık döneminde kendi üzerlerine düşen görevleri yapmaları gerektiğini bildirdi. Ayrıca halkımızla iç içe bulunan din görevlilerin, 65 yaş üstü, evden çıkamayan vatandaşlarımıza yardımcı olmaları ve kendi mahallelerindeki maddi sıkıntı çeken vatandaşlarımızla da ilgilenmeleri gerektiğini söyledi.

Ziyarette söz alan İl Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık; İl Müftülüğü olarak bu süreçte halkımızın yanında olduklarını ve her imamın kendi muhitinde ki 65 yaş üstü cemaatinin hal ve hatırlarını sorduklarını, Bu amaçla whatsapp grupları oluşturduklarını, alışverişe çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını temin ettiklerini, ilaçlarını aldıklarını, elektrik, doğalgaz ve su faturası ödemekte zorluk çeken vatandaşlarımızın faturalarını ödediklerini ifade etti. Ayrıca Maddi sıkıntısı çeken vatandaşlarımıza alış veriş çekleri verdiklerini bugüne kadar yaklaşık 700 vatandaşa yardım ulaştırdıklarını bildirdi.

Ziyaret, Yalova Valisi Muammer Erol’un toplantıya katılanlara teşekkür ve başarı temennileri ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret