Yozgat’de Gençlerle Sohbet Ve Iftar

Yozgat'de Gençlerle Sohbet Ve Iftar

gençlerle sohbet ve iftar

28 Mart 2024 - 02:10

İl Müftümüz sayın Ali Gülden Esentepe KYK Yurdu öğrencileri ile iftar öncesi bir araya geldi.

İl Müftülüğü Bilal Şahin Gençlik Merkezi'nde iftar öncesi gençlerle sohbet eden sayın İl Müftümüz gençlere nasihatlerde bulunarak, Ramazan Ayı'nın önemine değindi. Ayrıca gençler İl Müftümüze merak ettikleri dînî soruları da sordu. Ayrıca gençler birbirinden güzel ve eğlenceli oyunlar oynadı.

Esentepe Yurdu Manevi Danışmanı Asım Çalışkan tarafından organize edilen buluşmada iftar için hepbirlikte Altınbaşak Sitesi Kur’an Kursu'na giderek Kur’an Kursu öğrencileri tarafından hazırlanan yemekler yendi.

Gençlerin memnuniyetlerini dile getirdiği iftar ve sohbet programı teravih namazı öncesinde son buldu

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri