Tekirdağ’da Umre Seminerleri Devam Ediyor

tekirdağ’da umre seminerleri devam ediyor

28 Mart 2024 - 00:30

Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek olan umreciler için "Umre Hazırlık Kursu Eğitim Seminerleri" düzenleniyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu aracılığıyla umre vazifesini yerine getirmek üzere Tekirdağ'dan kutsal topraklara gidecek olan umreciler "Umre Hazırlık Kursu Eğitim Seminerleri" ile bilgilendiriliyor.

İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleşen seminerde ‘‘İbadet Bilinci ve Umre Menâsiki’’ adlı Sunumunu yapmak üzere kürsüye gelen Tekirdağ İl Müftü Yardımcısı Yusuf Bektaş, Umre ibadetinin önemine vurgu yaparak umrecilere önemli bilgiler verdi.

Seminerde, "İbadet Bilinci ve Umre İbadeti", "Umrenin Hikmeti ve Umre’deki Sembollerin Anlamı", "Umre Yolculuğundan Önce Maddi Manevi Hazırlık" ve "Temel Sağlık Bilgileri" ve "Kadınlara Özgü Bilgiler" konulu sunumlar yapılarak umreciler bilgilendirildi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri