Yozgat Müftülüğü’nden Mevlid-i Nebi Haftası’nda çocuk...

Yozgat Müftülüğü’nden Mevlid-i Nebi Haftası’nda çocuk şenliği

yozgat müftülüğü’nden mevlid-i nebi haftası’nda çocuk şenliği

22 Ekim 2021 - 02:10

Yozgat İl Müftülüğü Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla çocuklar için etkinlik düzenledi. Büyük Sinema ve Kültür Merkezinde gerçekleşen çocuk şenliğinde, İstanbul’dan davet edilen Hüseyin Goncagül ve ekibi çocuklara unutamayacağı anlar yaşattı. Etkinliğe ilimizde bulunan, 4-6 Yaş Kur’an Kursları öğreticileri gözetiminde tüm öğrenciler ve okul öncesi çocuklar katıldı.

İl Müftüsü Ali GÜLDEN yaptığı açılış konuşmasında, Peygamber Efendimiz’in (sav) doğum günü münasebetiyle çocuklarımızın mutlu olmaları ve gönüllerince eğlenmelerini temenni ettiğini dile getirdi. ‘’ Doyasıya eğlenmeniz ve Peygamber Efendimiz’in örnekliği ile hayatınızda hayırlı, bereketli, mutlu bir ömür diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Hüseyin Goncagül ve Ekibi, Nasrettin Hoca, Hacivat ile Karagöz, İllüzyon, Meddah ve çocuklarında katılım sağladığı birçok oyun eğlence sergiledi. Goncagül çocukları eğlendirirken aynı zamanda dini konularda öğretici bilgiler verdi. Programda çocuklar Kur’an-ı Kerim, ilahi, Salavat-ı şerifler ve dualar da okudu. Müftülüğümüzce çocuklara çeşitli ikram, balon ve oyuncaklar hediye edildi.

Program boyunca şenliğe katılan çocuklarımız, Peygamber Efendimiz’in doğum gününü sevinçle kutladı. Çocuklara eğlendirerek öğreten Goncagül ve Ekibi büyük ilgi gördü.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...