Zonguldak’ta “ailenin Korunması, Aile Içi şiddetin...

Zonguldak'ta “ailenin Korunması, Aile Içi şiddetin önlenmesinde Toplumsal Farkındalığın Sağlanması" Konulu Programlar Icra Edildi.

28 Kasım 2022 - 03:00

Diyanet İşleri Başkanlığı bütün görevlileriyle ailenin korunması, güçlendirilmesi ve kadınlarımızın, çocuklarımızın ve yaşlılarımızın maruz kaldığı şiddet hadiselerinin son bulup yaşanmaması için etkili, sürekli ve somut önlemlerin alınması adına yapılacak çalışmalarda, bireysel ve kurumsal sorumluluğunu yerine getirme gayretiyle planladığı etkinliklerden biri de kahvehane ziyaretleri ile fabrika çalışanlarıyla sohbet programlarının düzenlenmesidir. Bu kapsamda, Zonguldak İl Müftüsü Aşır DURGUN ile Kocaeli İl Müftüsü Sinan CİHAN Çanakçılar Creavit Fabrikasında çalışan işçilere ve Gökçebey ilçesinde kahvehanede “Ailenin Korunması, Aile İçi Şiddetin Önlenmesinde Toplumsal Farkındalığın Sağlanması" konulu sohbet gerçekleştirdi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret