Zonguldak’ta Gençlerimiz Iftar Sofrasında Buluştu

Zonguldak'ta Gençlerimiz Iftar Sofrasında Buluştu

07 Nisan 2022 - 03:00

İl Gençlik Koordinatörlüğümüzün organizasyonuyla düzenlenen programda üniversitede eğitim gören öğrencilerimiz birlikte iftar etmenin mutluluğunu yaşadı.

Berrak Simit ve Cafe'nin katkılarıyla düzenlenen iftar programına İl Müftü Yardımcısı Tahir Erçin, birim amirleri, manevi danışmanlar ve çok sayıda öğrenci katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin yanı sıra ilahilerin de okunduğu programda müftü Erçin, huşu ile gönüllerin bir olduğu iftar sofrasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Program sofra duasının ardından Uzun Mehmet Camminde kılınan teravih namazıyla son buldu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...