Zonguldak’ta Gençlerimiz Umre ödülü Için 80 Dk. Ter Döktü.

Zonguldak'ta Gençlerimiz Umre ödülü Için 80 Dk. Ter Döktü.

08 Mart 2020 - 03:02

Ülke genelinde üniversite öğrencileri arasında Hz. Peygamber sevgisini ve örnekliğini canlı tutmak, Mevlid-i Nebi Haftasına ilişkin bir farkındalık oluşturmak ve Diyanet İşleri Başkanlığının  gençlere yönelik hizmetlerine ivme kazandırmak amacıyla İlimizde de Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması düzenlendi.

Zonguldak İl Müftülüğü riyasetinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde yapılan yarışmada öğrenciler "Onun gibi yaşamak" isimli eserden hazırlanan soruları cevaplayarak dereceye girmek için birbirleriyle yarıştılar. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, 01.01.1993 ve daha sonrası doğumlu olan ve Örgün olarak önlisans ve lisans eğitimini sürdüren üniversite öğrencilerinin katıldığı yarışma sonunda, her ilden birincilik elde eden bir kız ve bir erkek öğrenciyi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından umre ile ödüllendirilecek. Ayrıca Zonguldak Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Zonguldak Şubesi tarafından ilk 10'a giren kız ve erkek öğrencilere muhtelif hediyeler verilecektir. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret