Şanlıurfa’da 1.dönem Hafızlık Tespit Sınavı Yapıldı

Şanlıurfa'da 1.dönem Hafızlık Tespit Sınavı Yapıldı

1.dönem hafızlık tespit sınavı yapıldı

23 Mart 2021 - 00:20

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Kur'an kurslarında ve dışarıdan kendi imkânlarıyla hafızlıklarını tamamlayan öğrenci ve vatandaşlarımıza yönelik "2021 Yılı I. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı" Şanlıurfa İl Müftülüğü’nde yapıldı.

"Hafızlık Tespit Sınavı komisyonu" Kayseri Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Aydın Keskin'in başkanlığında Diyarbakır ili Hani İlçe Şube Müdürü Kenan Yahşioğulları ve Şanlıurfa İl ADRB Vaizi Şehba Yazıcı tarafından 08-19 Mart 2021 tarihleri arasında il müftülüğümüz binasında pandemi kurallarına riayet edilerek 148 erkek, 83 kadın toplam 231 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Hafızlık Tespit Sınavı sonuçları ileri ki tarihlerde www.diyanet.gov.tr adresinden ilan edilecektir.

İl Müftümüz Mehmet Taştan, Hafızlık Tespit sınavında görev yapan komisyon başkanı ve üyelerini makamında ağırlayarak gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Ve Istişâre Semineri” Ile “2024 Yılı Yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri” Düzenlendi.
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu...