Şanlıurfa’da Müftülük Personeline Hac Semineri

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri

müftülük personeline hac semineri

18 Nisan 2024 - 00:20

İl Müftülüğünün Konferans salonunda düzenlenen seminere İl Müftüsü Ramazan Tolan, İl Müftü Yardımcısı Dr. Abdülhamit Turgut, İlçe Müftüleri ile personeller katıldı.

Seminerde açılış konuşması gerçekleştiren İl Müftüsü Ramazan Tolan, hac ibadetinin önemine değinerek, kutsal topraklarda görev alacak personellerinin her anlamda görevlerini çok iyi yerine getirmeleri gerektiğini vurguladı.

İl Müftü Yardımcısı Dr. Abdulhamit Turgut ile Karaköprü Uzman Vaizi Esma Özdemir, gerçekleştirdikleri sunumlarla kutsal topraklarda görev alacak personelleri bilgilendirdi.

Seminer, iki gün boyunca devam edecek.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...