Şanlıurfa’da şanlıurfa’da ‘’aile’’ Konulu Konferans...

Şanlıurfa'da şanlıurfa’da ‘’aile’’ Konulu Konferans Düzenlendi

şanlıurfa’da ‘’aile’’ konulu konferans düzenlendi

22 Şubat 2024 - 00:20

Diyanet İşleri Başkanlığının başlatmış olduğu ‘’Değerleriyle Güçlü Ailem’’ projesi kapsamında ‘’Ailede Zaman Bilinci’’ konulu konferans düzenlendi. Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Fatma Yağız Kotan, konferansa konuşmacı olarak katıldı.

11 Nisan Kadın Kültür Eğitim ve Destek Merkezinde düzenlenen konferansa İl Müftü Yardımcısı Zeynep Kaya Demirtaş, Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Fatma Yağız Kotan ile vatandaşlar ve din görevlileri katıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Fatma Yağız Kotan, ailenin öneminden bahsederek, ‘’Hz. Ömer her akşam kendisine soru sarar bugün Allah için ne yaptım. Bu soruyla kendini hesaba çekiyordu. Her akşam başımızı yastığa koyduğumuzda kendimize soralım, bugün Allah için ne yaptım demeliyiz. Harekete geçelim. Müslüman'ın iki günü birbirine denk olmamalı.’’ ifadelerini kullandı.

İl Müftü Yardımcısı Demirtaş ise, zamanın önemine vurgu yaparak, ‘’Kıymetli hanımefendiler, bugün manevi değerlerimizi hatırlatacak ve zamanın kıymetini ve yönetiminin önemini anlatacak değerli hocamızla buluşturan mevlamıza hamd ederim. İnşallah manevi heybelerimizi dolduracağımız bir sohbetimiz olacak. Zaman insanın en kıymetli hazinesidir. Bu hazinenin heba edilmesi insanın helakına yol açabilir. Her anın ehemmiyetini bilerek yaşamayı mevlam nasip eylesin.’’ diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri