Şanlıurfa Dini İhtisas Merkezi 1.dönem Aday Din Görevlileri...

Şanlıurfa Dini İhtisas Merkezi 1.dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Programı

1.dönem aday din görevlileri mezuniyet programı

10 Ocak 2024 - 01:07

Şanlıurfa Dini ihtisas merkezi 1.Dönem mezuniyet programı Kurân-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Sıcak bir ortamda geçen bu süreçte, personelimizin güleryüzü ve samimiyeti, öğrencilerimizin motivasyonunu artırdı. Mezuniyet programımızın en özel anlarından biri, İdris Kalay'ın duygu dolu sözleriyle süslendi, Müslüman ülke ve topluluklar daire başkanı Abdulcelil Alpkiray'ın katılımı ise etkinliğimize ayrı bir değer kattı.

Eğitim süresince gerçekleştirilen kültürel etkinlikler ve geziler, öğrencilerimizin ufuklarını genişletti. Bu deneyimler, sınıf içinde öğrenilenleri sahada uygulama fırsatı sunarak öğrencilerimizin gelişimine büyük katkı sağladı. İhtisas merkezi Müdürü İdris KALAY; "Mezuniyet programımızın sadece bir öğrencinin akademik başarısını değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel gelişimini de ön planda tutan bir yaklaşımın ürünü" olduğunu ifade etti.

İhtisas Merkezi müdürü İdris Kalay'ın duygu dolu sözleri, bu özel günü unutulmaz kıldı. Bu birliktelik, mezuniyet programımızın ne kadar değerli ve anlamlı olduğunu bir kez daha vurguladı.

Programa katılım sağlayan

İl Müftü Yardımcısı Dr. Abdulhamit Turgut ,

Haliliye ilçe müftüsü Abdullah Yıldırım, Karaköprü ilçe müftüsü Sacit Emiri, Harran üniversitesi ilahiyat fakültesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Ahmet Gündüz, Doç. Dr.M.Latif Altun ve kursiyer yakınları eğitim sürecinden ve programdan memnuniyetlerini dile getirdiler.

Program , Akademi öğrencilerinin oluşturduğu, Eğitim görevlisi M. Fatih Kahvecibaşı'nın yönettiği musiki korosu dinletisinin güzel ilahileriyle son buldu...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri