Kütahya Dini İhtisas Merkezi Mezuniyet Töreni

mezuniyet töreni

10 Ocak 2024 - 00:55

8 Ocak 2024 Pazartesi günü Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Beylerbeyi Konferans Salonunda, Diyanet Akademisi Kütahya Dini İhtisas Merkezi 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Programa Kütahya Valisi Musa IŞIN, Diyanet Akademisi İhtisas ve Mesleki Eğitim Daire Başkanı Eşref GÖRGÜLÜ, Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Özer AYDIN, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali ÇELİK, İl Müftüsü Dr. İrfan AÇIK, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya ÜNAL, İslami İlimler Fakültesi Dekan Yrd. Doç. Dr. Ömer Faruk SÖYLEV, İl Müftü Yardımcıları Tahsin EKİM ve Mustafa KARAMAN, Dini İhtisas Merkezi Camii Dernek Başkanı Av. Ahmet Sami KUTLU, Dini İhtisas Merkezi personeli ve kursiyerleri, kursiyer aileleri ve Kütahya halkı katıldı.

Program İstiklal Marşı ve aday kursiyer Muhammed Mücahit ERÖZCAN’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programın açılış konuşmasını Dini İhtisas Merkezi Müdürü Ömer Osman Faruk AKTAŞ yaptı. Kursiyerler adına, aday kursiyer Berat DURGUN bir konuşma yaptı. Kütahya Valisi Musa IŞIN’ın protokol konuşmasının ardından Diyanet Akademisi İhtisas ve Mesleki Eğitim Daire Başkanı Eşref GÖRGÜLÜ konferans verdi. Daha sonra Eğitim Görevlisi Ali YILMAZ’ın şefliğinde ve sazende ekibi neyzen Veysel TAŞ ve udi Harun DİNÇ eşliğinde Dini İhtisas Merkezi Musiki Korosu sahne aldı. Program İl Müftüsü Dr. İrfan AÇIK’ın kapanış konuşmasıyla sona erdi.

"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da