Kastamonu Dini İhtisas Merkezi Diyanet Akademisi 1. Dönem Aday Din...

Kastamonu Dini İhtisas Merkezi Diyanet Akademisi 1. Dönem Aday Din Görevlilerine Mezuniyet Programı Yapıldı

diyanet akademisi 1. dönem aday din görevlilerine mezuniyet programı yapıldı

10 Ocak 2024 - 00:41

Dini İhtisas Merkezimizde 05.06.2023 tarihinde Aday Din Görevlisi olarak eğitim görmeye başlayan 146 kursiyerimiz, yaklaşık 8 ay süren eğitimlerini başarıyla tamamlayarak mezun olan kursiyerimiz için 07 Ocak 2024 Pazar günü mezuniyet töreni düzenlendi.

Tören Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve ardından Dini İhtisas Merkezi Müdürümüz İsmail Hakkı ÖĞRETİCİ tarafından açılış konuşması yapıldı. Akabinde kursiyerlerimizi temsilen duygu ve düşüncelerini dile getirmek üzere 2 kursiyerimiz kürsüde söz aldı.

Programımıza misafir olarak katılan Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Vekili Dr. Fatih Mehmet AYDIN günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmasında Diyanet Akademisinin ve burada almış oldukları eğitimin öneminden bahsetti.

Dini İhtisas Merkezimizin konferans salonunda gerçekleştirilen törene, Dr. Fatih Mehmet AYDIN’ın yanısıra Kastamonu İl Müftüsü Vekili Abdullah KÖSEOĞLU, emekli başkanlık müftüsü Ahmet Faruk KULUŞ ile eğitim görevlilerimiz, personelimiz ve kursiyerlerimizin aileleri de katıldı.

Mezuniyet töreni, aday din görevlilerimizden oluşan musiki korosunun ilahi dinletisi ardından mezun olan kursiyerlerimizden ilk üçe girenlere hediye takdimi ile devam etti. Programda ayrıca Dini İhtisas Merkezimizdeki Müdürlük görevi sona eren İsmail Hakkı ÖĞRETİCİ’ye yaptığı hizmetler dolayısıyla plaket takdimi yapıldı. Tören mezun olan Aday Din Görevlilerimizin hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı