Şanlıurfa Dini İhtisas Merkezi 1.dönem Ezan Kursu Sona Erdi

1.dönem ezan kursu sona erdi

29 Kasım 2023 - 01:07

Şanlıurfa'nın çeşitli bölgelerindeki camilerde görev yapan imam-hatip ve müezzin kayyımlar için düzenlenen 1. Dönem Ezanı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu, Şanlıurfa Dini İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Mehmet Fatih KAHVECİBAŞI'nın organize ettiği meşk programıyla sona erdi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ilşe başlayan program, Dini İhtisas Merkezi Müdürü İdris KALAY Hocamızın selamlama konuşmasının ardından Kursa katılan kursiyer hocalarımızın çeşitli makamlarda okuduğu ezan ve ilahiler ile devam etti. Dini İhtisas Merkezi Müdürlüğümüzde düzenlenen meşk programına eğitim gören Aday Din Görevlileri, Tashih-i Huruf kursiyerleri, 2. Dönem Ezanı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitimi kursiyerleri, Şanlıurfa İl Müftü Vekili Abdulhamit TURGUT ve Dini İhtisas Merkezi Personeli katıldı.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri