Şırnak’de "fıkıh Usulünün Mahiyeti Ve Işlevi"...

Şırnak'de "fıkıh Usulünün Mahiyeti Ve Işlevi" Konulu Panel Düzenlendi

"fıkıh usulünün mahiyeti ve işlevi" konulu panel düzenlendi

13 Ekim 2022 - 00:25

"Fıkıh Usulünün Mahiyeti ve İşlevi" konulu panel düzenlendi Şırnak İl Müftülüğü, Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Sefine Divanı ile Sefine Eğitim ve Düşünce Kulübü iş birliğinde "Fıkıh Usulünün Mahiyeti ve İşlevi" konulu panel düzenlendi.

Şırnak İl Müftülüğü, Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Sefine Divanı ile Sefine Eğitim ve Düşünce Kulübü iş birliğinde "Fıkıh Usulünün Mahiyeti ve İşlevi" konulu panel düzenlendi.

Şırnak Üniversitesi 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen panele Şırnak İl Müftüsü Ahmet Dilek ile birlikte din görevlileri, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Açış konuşmasını Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Özalp’ın yaptığı panele, Prof. Dr. Bilal Aybakan, Prof. Dr. Metin Yiğit, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Güneş konuşmacı olarak katıldı.

Sunumlardan sonra katılımcılara teşekkür eden İl Müftüsü Ahmet Dilek, bu tür programların devam etmesini diledi.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu