Sivas’ta Müftü Pehlivan, Ilçe Müftüleri Ile Vedalaştı

Sivas'ta Müftü Pehlivan, Ilçe Müftüleri Ile Vedalaştı

müftü pehlivan, ilçe müftüleri ile vedalaştı

13 Ekim 2022 - 00:10

Ekim ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Sivas İl Müftülüğünün ev sahipliğinde Kadı Burhaneddin Eğitim Merkezinde gerçekleşti.

İl Müftüsü Remzi Pehlivan'ın Başkanlığında gerçekleşen ilçe müftüleri toplantısında, idari konuların yanı sıra gençlik çalışmaları, Sıfır Atık Projesi, 2022-2023 Yılı Umre Turları hakkında bilgi alış verişi yapıldı.

Program sonunda İl Müftüsü Pehlivan, Diyanet İşleri Başkanlığına Başkanlık Müftüsü olarak atanması dolaysıyla ilçe müftüleriyle vedalaşarak helallik istedi. Sağlık sorunları nedeniyle böyle bir atama istediğini belirten Müftü Pehlivan, "Kısa sürede çok uyumlu bir şekilde çalıştık, yaptığınız çalışma ve gayretlerinizden dolayı teşekkür ederim. Sağlık sorunlarım el vermediği için kısa bir çalışma dönemi yaşadık. Sizlerden haklarınızı helal etmenizi istiyorum." dedi.

Konuşmalar sonrası Ulaş İlçe Müftüsü İzzet Kendir, ilçe müftüleri adına günün anısına Müftü Pehlivan'a hediye takdiminde bulundu.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri