Sivas’ta Ilçe Müftüleri Toplantısı Gemerek Müftülüğünün...

Sivas'ta Ilçe Müftüleri Toplantısı Gemerek Müftülüğünün Ev Sahipliğinde Yapıldı.

ilçe müftüleri toplantısı gemerek müftülüğünün ev sahipliğinde yapıldı.

27 Nisan 2024 - 00:10

Sivas İl Müftülüğü koordinesinde aylık olarak düzenlenen İlçe Müftüleri Toplantısı Gemerek İlçe Müftülüğünün ev sahipliği gerçekleşti.

Sivas İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya'nın başkanlığında ve 16 ilçe müftüsünün katılımıyla düzenlenen toplantıda güncel konuların yanı sıra din görevlileri haftası etkinlikleri kapsamında din görevlileri arasında yapılan yarışmalar ile gençlik çalışmaları ve hafızlık Kur’an kursları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca İl Müftü Yardımcısı Mehmet Koç ve Altınyayla İlçe Müftüsü Mehmet Zahid İçli tarafından 2024 Yılı Hac Eğitim sunumu yapıldı.

Toplantı öncesi İlçe Müftüsü Harun Kılıç’ı makamında ziyaret eden İl Müftüsü Altunkaya,  daha sonra İlçe Belediye Başkanı Sezai Çelikten’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu