Sivas’ta Tgtof Koordinesiyle Geleneksel Türk Okçuluk Il Içi...

Sivas'ta Tgtof Koordinesiyle Geleneksel Türk Okçuluk Il Içi Yarışma Düzenlendi

tgtof koordinesiyle geleneksel türk okçuluk il içi yarışma düzenlendi

27 Mart 2024 - 00:10

Geleneksel Türk Okçuluk Sivas Şampiyonasında Sivas İl Müftülüğü Okçuluk Kulübünden büyük başarı geldi.

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) Koordinesiyle yürütülen Geleneksel Türk Okçuluk il içi yarışmalar düzenlendi. Yarışmaya Sivas İl Müftülüğü Okçuluk Kulübü ile birlikte 10 okçuluk kulübü katılırken 100 yarışmacı dereceye girmek için hedeflere ok attı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Binali Yıldırım Kız Yurdu Rıza Çalımbay Spor Salonunda düzenlenen yarışmada farklı yaş grubu kategorilerinde başarı sağlayarak toplamda 10 adet madalya kazanan Sivas İl Müftülüğü Okçuluk Kulübünden 15 öğrenci Samsun'da yapılacak Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Ödüle törenine Sivas milletvekili Rukiye Toy, müftü yardımcısı Muttalip Karataş, kulüp başkanları, öğrenciler ve velileri katıldı.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri