Çorum’da 2019 Yılı Hac Görevlileri Toplantısı Yapıldı

Çorum'da 2019 Yılı Hac Görevlileri Toplantısı Yapıldı

2019 yılı hac görevlileri toplantısı yapıldı

25 Haziran 2019 - 11:56

2019 yılı hac organizasyonunda Diyanet İşleri Başkanlığı ve A Grubu Seyahat Acenteleri organizasyonuyla hacca gidecek Kafile Başkanları, Din Görevlisi ve Bayan İrşad Görevlilerine yönelik il müftülüğünde toplantı yapıldı.

İl Müftümüz Muharrem Biçer Başkanlığında yapılan toplantıya Hac ve Umre Hizmetlerinden sorumlu İl Müftü Yardımcısı Adem Aygül ile Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Abdulmuttalip Tatlılıoğlu da katıldı.

İl Müftümüz Muharrem Biçer, 2019 yılı hac organizasyonunda görev alacak personele yaptığı açıklamada; “Kutsal beldelerde olduğumuz süre içerisinde hacılarımıza hizmet ederek dua almaya vesile olacak işler yapmalıyız. Hacca giden tüm hacı adaylarımıza hac ibadetleriyle ilgili bilgi sunmak, onların mebrur bir hac yapmalarını sağlamak hepimizin ortak görevidir. Bu nedenle görevlendirildiğimiz hac organizasyonunda görevimizi en iyi şekilde yapmak hem dini hem de milli bir görevdir. Rabbimiz bu yıl hac yapacak herkese sağlimen gidip ganimen dönmeyi nasip eylesin” diyerek sözlerini tamamladı.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri