Çorum’da Cami Görevlileri çocuklarla çevrimiçi Buluşuyor”...

Çorum'da Cami Görevlileri çocuklarla çevrimiçi Buluşuyor” ödül Programı

cami görevlileri çocuklarla çevrimiçi buluşuyor” ödül programı

20 Şubat 2021 - 11:55

“CAMİ GÖREVLİLERİ ÇOCUKLARLA ÇEVRİMİÇİ BULUŞUYOR” ÖDÜL PROGRAMI

Diyanet İşleri Başkanlığımızca İl Müftülüğümüz tarafından, çocuklara milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yapılan “Cami Görevlileri Çocuklarla Çevrimiçi Buluşuyor” programı kapsamında yarıyıl tatili dolayısıyla online olarak yapılan programa katılan ve başarılı olan çocuklara yönelik bir teşekkür ve ödül programı düzenlendi.

Ertuğrul Gazi Camiinde düzenlenen programa; Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın, İl Müftümüz Muharrem Biçer, Ertuğrul Gazi Camii görevlileri ve Gülabibey Mahalle Muhtarı ile öğrenci ve veliler katıldı.

Ödül programında konuşan İl Müftümüz Muharrem Biçer, “ Çevrimiçi gerçekleştirilen derslere katılan öğrencilere, öğrencilerin derslere katılmasına izin verip takip eden velilere ve derslerde görev alarak öğrencilerin dini ilimler ile mücehhez olarak yetişmesi için emek veren din gönüllüsü arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın ve İl Müftümüz Muharrem Biçer, hazırlanan hediyeleri çocuklara takdim ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları...