Çorum’da Iskilipli Atıf Hoca, Kabri Başında Dualarla Anıldı.

Çorum'da Iskilipli Atıf Hoca, Kabri Başında Dualarla Anıldı.

iskilipli atıf hoca, kabri başında dualarla anıldı.

05 Şubat 2021 - 11:55

İskilipli Atıf Hoca, vefatının 95'inci yılında Çorum'un İskilip ilçesindeki kabri başında dualarla anıldı.

Gülbaba Mezarlığı'nda bulunan İskilipli Atıf Hoca Anıt Mezar ve Külliyesi'nde anma programı Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

Anma Programına; Çorum Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İskilip Kaymakamı Muharrem Eligül, Çorum İl Müftümüz Muharrem Biçer, Atıf Derneği Başkanı Mustafa Lek ile Atıf Hoca'nın torunları Ahmet Faruk ve Mehmet İmal ve bazı aile yakınları katıldı.

Çorum İl Müftümüz Muharrem Biçer tarafından Atıf Hoca'nın kabri başında yapılan duaya katılımcılar hep birlikte ‘Amin’ dedi.

Anma programı sonrasında Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi ve İl Müftümüz Muharrem Biçer, İskilip ilçemizde yapımı devam eden Çakmakdede Kuran Kursu inşaatında incelemelerde bulundu.

Erzincan'a Diyanet Akademi (dini Ihtisas Merkezi) Açılıyor
Bilecik'de Osmaneli Balçıkhisar Köyü Camiinin Açılışı Yapıldı
Bilecik'de Osmaneli Balçıkhisar Köyü Camiinin Açılışı...