Çorum’da "sayın Valimiz, Din Görevlilerimizle Bir Araya...

Çorum'da "sayın Valimiz, Din Görevlilerimizle Bir Araya Geldi"

"sayın valimiz, din görevlilerimizle bir araya geldi"

26 Ekim 2023 - 11:55

Ekim ayı mutat personel toplantımıza teşrif eden Sayın Valimiz Doç.Dr. Zülkif Dağlı, din gönüllüsü personellerimiz ile bir araya geldi.

Çorum Devlet Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen toplantıda İl Müftümüz Muharrem Biçer, il müftü yardımcılarımız, şube müdürlerimiz, merkezde ve köyde görev yapan imam hatiplerimiz, müezzin kayyımlarımız ile Kur’an kursu öğreticilerimiz hazır bulundu.

Toplantıya Kur’an-ı kerim tilaveti ile başlanırken açış konuşmasını yapan İl Müftümüz Biçer, müftülük olarak titizlikle yürüttükleri çalışmalar hakkında Sayın Valimiz Zülkif Dağlı’yı bilgilendirdi ve gerçekleştirilen tüm hizmetler için din gönüllülerimize teşekkür etti.

Daha sonra selamlama konuşması yapmak üzere kürsüye gelen ve din gönüllülerinin yaptığı hizmetlerin çok önemli olduğunu belirten Sayın Valimiz Dağlı, “Gerek camilerde gerekse de Kur'an Kurslarında dini ve millî değerlerimizin öğretilmesi için özveriyle görev yapan din görevlileri toplumun manevi mimarları, örnek bireyleri, önder şahsiyetleridir. Din görevlilerimizin gençlere ulaşmak ve çocuklarla ilgilenmek adına yapmış oldukları çalışmaları önemsiyorum. Bu konuda sizlerin her zaman yanınızdayız." dedi.

Din hizmetlerinin daha etkin ve daha verimli gerçekleştirilebilmesi adına yapılan bilgilendirmelerin ardından toplantı sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.