Cankiri’da Müftü şahin Staj Yapan öğrencilerle Buluştu

Cankiri'da Müftü şahin Staj Yapan öğrencilerle Buluştu

müftü şahin staj yapan öğrencilerle buluştu

26 Ekim 2023 - 11:45

İl Müftüsü Mehmet Şahin, Hacı Murad-ı Veli İmam Hatip Ortaokulu’nda öğretmenlik stajı yapan Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) İslami İlimler son sınıf öğrencileri ile buluştu.
Hacı Murad-ı Veli İmam Hatip Ortaokulu’nda öğretmenlik stajı yapan ÇAKÜ İslami İlimler son sınıf öğrencileri ile yaptığı söyleşide Çankırı İl Müftüsü Mehmet Şahin “Sizler geleceğin öğretmeni, din görevlisi, Kur’an kursu öğreticisi, vaizi, müftüsü olacaksınız. Bunun için gayret etmelisiniz. Okudugunuz  derslerinizi müzakere etmelisiniz, İlim, bir su kuyusudur. O kuyunun kovası ise müzakeredir. Sorumluluğunuz büyük.  Donanımlı, liyakat ve ehliyetli  ilim ehli olmalısınız. Yaşadığınız şu dönem, hayatınızın altın çağıdır. Zamanınızı boş ve faydasiz seylerle değil sürekli okuma ve araştırmayla gecirmeye gayret ediniz.Siz bu ümmete rehberlik edeceksiniz. Mesuliyetiniz var. Âlimlerin hayatlarını okuyun. Bir âlim seçin, onun gibi olmaya çalışınız. Hangi mesleği yaparsanız yapın, önce Allah’a iyi bir kul olun.” dedi.
Müftü Şahin, İslami İlimler öğrencilerine eğitim hayatlarında ve öğretmenlik stajlarında  başarılar diledi.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi