Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan Işliyen’in...

Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan Işliyen'in çanakkalemizi Ziyaret Etti

diyanet işleri başkan yardımcısı doç. dr. burhan işliyen'in çanakkalemizi ziyaret etti

26 Ekim 2023 - 11:35

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İŞLİYEN, 18 Ekim 2023 Çarşamba günü Saat 20:00’da Çanakkale’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve sendika  temsilcileri ile bir araya geldi.
Yahya Çavuş Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda gerçekleşen programa; Vali İlhami AKTAŞ, İl Müftüsü Mustafa BİLGİÇ,  ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nimetullah Akın,  STK temsilcileri ve sendika temsilcileri ile iş insanları katıldı.
Programda Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İŞLİYEN tarafından; Diyanet İşleri Başkanlığının yurt içi ve yurt dışında yürütmüş olduğu dini, hayri, eğitim hizmetleri ve projeler hakkında bilgi verildi.
19 Ekim Perşembe günü, programlarına valilik ziyaretiyle başlayan sayın İşliyen, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Ardından Çomü İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nimetullah Akın’a nezaket ziyaretinde bulundu.
 Ziyaretlerin ardından Saat 12:00’da Tacettin Aslan Eğitim ve Kültür Merkezinde  İlçe Müftülerimizle toplantı gerçekleştirdi. İlçe Müftülerinin görüş ve önerilerini dinledi ve buradaki 4-6 Yaş Kuran Kursuna geçerek öğrenimlerine devam eden öğrencileri ziyaret edip görevlilerimizden bilgi aldı.
Saat 14:00 da Şehit Cemal Demir Anadolu İmam Hatip Lisesinde “Aileyi Ayakta Tutan Değerler” konulu konferansında personel ve vatandaşlarımızla buluştu.
Saat 17:00 da “Fetvane Medeniyet Okulu Gençlik Söyleşileri” kapsamında Fetvane Aile ve Gençlik Merkezinde üniversite öğrencileriyle bir araya gelen hocamız, gençlerle burada bir süre sohbet etti. Soru-Cevap şeklinde devam eden programın ardından kitaplarını imzalayarak gençlere hediye etti. Programlarının sona ermesiyle ilimizden ayrıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri