Çanakkale’de Doğayla Ve Duayla Beraberiz

Çanakkale'de Doğayla Ve Duayla Beraberiz

doğayla ve duayla beraberiz

25 Ağustos 2023 - 11:35

Çanakkale'nin merkez Damyeri mevkisinde başlayıp radar mevkiinde ki rüzgar alan sık ormanlık araziye sıçrayan ve köyleri etkileyen orman yangınıyla mücadele eden ekiplere, İl Müftülüğü ve T.D.V. gönülleri yardım ulaştırdı.

Aşağıokçular köyü yakınlarında söndürme ve soğutma faaliyetlerinde bulunan ekiplere, İl Müftümüz Mustafa Bilgiç başkanlığındaki Türkiye Diyanet Vakfı gönülleri tarafından sıcak çorba, meşrubat ve su ikramında bulunuldu. Ekiplerle yakından ilgilenen İl Müftümüz Mustafa Bilgiç kendilerine emekleri ve çabaları için teşekkür ederek dua etti.

Ayrıca İl Müftümüz ve T.D.V gönüllülerimiz Aşağıokçular, Yağcılar ve Ulupınar köyleri başta olmak üzere yangından zarar gören köyleri ziyaret ederek muhtar, din görevlisi ve halkımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri