çankırı Il Müftülüğü Aile Konferansı’nda Aile Birliği Ve...

çankırı Il Müftülüğü Aile Konferansı'nda Aile Birliği Ve Değerleri üzerine önemli Mesajlar Verildi

çankırı il müftülüğü aile konferansı'nda aile birliği ve değerleri üzerine önemli mesajlar verildi

09 Mayıs 2024 - 11:45

Çankırı'da, Aile Haftası kapsamında İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, Atatürk Kültür Merkezi'nde bayanlara yönelik konferans programı gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcısı Şerife Hanım Altuner’in konuşmacı olarak katıldığı konferansta, aile değerleri ve birlik ruhu üzerine önemli mesajlar verdi. Altuner'in, aile içinde sevgi ve iletişimin güçlendirilmesi gerektiğine dair ifadeleri, katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi.

Programa, Valimiz Sayın M. Fırat Taşolar’ın eşi Sayın Didem Taşolar, Kur'an Kursu öğreticileri, öğrencileri ve Çankırılı hanımlar da katıldı. Program, ilahi dinletisi ve dualarla sona erdi.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.