Çorum’da Ramazan’ın Müjdecisi Berat Kandili, Dualarla Idrak...

Çorum'da Ramazan’ın Müjdecisi Berat Kandili, Dualarla Idrak Edildi

ramazan’ın müjdecisi berat kandili, dualarla idrak edildi

25 Şubat 2024 - 11:55

Şaban ayının 14. gecesini 15'ine bağlayan gece olarak bilinen Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili dualarla idrak edildi.

Kur'an-ı Kerim'in Levh-i Mahfûz'dan Dünya semasına toptan indirildiği gece olarak ta bilinen Berat gecesinde vatandaşlar camileri doldurdu.

Müftülüğümüz, mübarek gece vesilesiyle Akşemseddin Camiinde “Kandil Programı” gerçekleştirdi.

Programda müftülüğümüz tasavvuf musikisi korosu tarafından mevlid-i şerif ve aşri şerifler okunup ilahi ve kasideler seslendirildi.

Daha sonra kürsüye çıkan İl Müftümüz Muharrem Biçer, Berat Gecesinin anlam ve öneminden bahseden kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Ardından camiyi doldurup ellerini semaya açan vatandaşlar hep birlikte İl Müftümüz’ün yaptığı duaya amin dedi.

İl Müftümüz duasında; Yüce Mevlamızdan tüm müslümanlar için af ve mağfiret, mazlumlara nusret, tüm geçmişlere ve şehitlere rahmet, hastalara şifa ve dertlilere deva dileklerinde bulundu.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri