Çorum’da Sayın Valimiz çocukları ödüllendirdi

Çorum'da Sayın Valimiz çocukları ödüllendirdi

sayın valimiz çocukları ödüllendirdi

05 Nisan 2023 - 11:55

Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi, Hicret Camiinde üç ay boyunca camiye gelen çocuklara hediye verdi. Gülabibey Mahallesi Hicret Camiinde çocukların cami ile tanışması ve namaz alışkanlığı kazanmaları için cami görevlisi Nihat Uysal tarafından örnek bir çalışma başlatılmıştı. Hicret Camiinde kılınan ikindi namazı sonrası Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi, İl Müftümüz Muharrem Biçer ve Gülabibey Muhtarı Hasan Belli’nin de katılımlarıyla bir hediye takdim programı gerçekleştirildi. Din Görevlisi Uysal’ın gayretleri çerçevesinde üç ayda düzenli olarak camide namaza katılan çocuklara Sayın Valimiz, cemaatin huzurunda futbol topu hediye etti. Programda Sayın Valimiz ve İl Müftümüz çocuklarla yakından ilgilenerek onların mutluluklarına ortak oldular. Çocuklarla çekilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.

Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları...