Çorum’da Sayın Valimiz’den Il Müftülüğümüze Ziyaret

Çorum'da Sayın Valimiz’den Il Müftülüğümüze Ziyaret

sayın valimiz’den il müftülüğümüze ziyaret

13 Aralık 2023 - 11:55

Sayın Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı, kurumları yakından tanımak, çalışmaları, faaliyetleri, projeleri hakkında bilgi almak amacıyla gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

Sayın Valimiz Dağlı, bu kapsamda müftülüğümüze bir ziyaret gerçekleştirdi.

Müftülüğümüz girişinde, İl Müftümüz Muharrem Biçer, il müftü yardımcılarımız ve şube müdürlerimiz tarafından karşılanan Sayın Valimiz, müftülük makamında ağırlandı.

Burada İl Müftümüz Biçer ile kısa bir süre sohbette bulunan Sayın Valimiz, daha sonra müftülüğümüz toplantı salonunda yapılan ‘Bağımlılıkla Mücadele Semineri’ne teşrif ederek merkez ve ilçelerde görev yapan gençlik koordinatörleri, bağımlılıkla mücadele koordinatörleri, manevi danışmanlar, din hizmetleri uzmanları ve vaizlerimiz ile bir araya geldi.

Seminerde yaptığı selamlama konuşmasında din görevlilerimize bazı tavsiye ve nasihatlerde bulunan Sayın Valimiz, daha sonra müftülüğümüz birimlerini gezerek çalışanlara kolaylıklar diledi.

Ardından makamda tekrar ağırlanan Sayın Valimiz, İl Müftümüz’den kurum çalışmaları ve faaliyetleri hakkında brifing aldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı ’ Etkinlikleri Kapsamında Ilkadım Büyük Camii'de şehitlerimiz Için Kur'an-ı Kerim Tilaveti Ve Mevlid-i şerif Programı Düzenlendi.
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı...