"camiler Ve Din Görevlileri Haftası" Kapsamında ...

"camiler Ve Din Görevlileri Haftası" Kapsamında  Kastamonu Diyanet Eğitim Merkezi Konferans Salonunda  "cami, Din Görevlileri Ve Vefa" Temasıyla Konferans Düzenlendi.

"camiler ve din görevlileri haftası" kapsamında  kastamonu diyanet eğitim merkezi konferans salonunda  "cami, din görevlileri ve vefa" temasıyla konferans düzenlendi.

07 Ekim 2021 - 17:00

 

Konferans;  pandemi sebebiyle İl Müftümüz Mustafa Bilgiç, Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Hakkı Öğretici, eğitim merkezi öğreticileri ve  kursiyerlerlerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Mustafa Bilgiç;  "Camilerde din hizmetlerini ifa eden, topluma rehberlik ve önderlik ederek yaşantısıyla örnek olan, pandemi süreci halkımıza hizmetten geri durmayan, Bozkurt ilçemizde meydan gelen sel felaketinde canla başla çalışan, camilerin imarında, inşaasında her türlü maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm hayırsever  din gönüllüsü kardeşlerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı tebrik ediyorum. Ahirete irtihal edenlere Cenab-ı Hakk'tan rahmet, hayatta olanlara sağlık ve afiyetler diliyorum." diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.