şırnak’ta Icazet Töreni Yapıldı

şırnak'ta Icazet Töreni Yapıldı

şırnak'ta icazet töreni yapıldı

28 Ekim 2018 - 02:15

Şırnak'ta Hacı Şükrü GELİŞ Erkek Yatılı Kur'an Kursu ve Mehmet Emin ACAR Erkek Yatılı Kuran Kursunda Eğitimlerini Tamamlayan 27 öğrenci için Veysel  Karani Cami’sinde İcazet töreni yapıldı. Törene Akparti Şırnak Milletvekili Rizgin BİRLİK, Belediye Başkan vekili Turan BEDİRHANOĞLU,Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Abdurrezzak ATEŞ, İl Müftü Vekili Selahattin ÖZÇELİK, Şırnak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulaziz HATİP, Kanaat Önderi Arslan TATAR, İş Adamı Yahya ACAR, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Osman GELİŞ, İlçe Müftüleri, Çevre İllerden ve ilçelerden Dini ve Kanaat Önderleri ile çok sayıda vatandaş katıldı, Program Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasını yapan İl Müftü Vekili İlim öğrenmenin ve öğretmenin toplumun aydınlatılması hususunda önemli olduğunu, ilmin mezuniyetinin olmadığını sürekli devam etmesi gerektiğini aktardıktan sonra icazetlerini alacak olan öğrencileri tebrik etti. Programa Diyanet İşleri Başkanlığından gelen Başkanlık Müşaviri Abdurrezzak ATEŞ, ilim öğrenmenin ve öğretmenin önemi üzerinde durdu. Böyle bir programın yapılmasında emeği geçen herkese, İl Müftülüğü adına İl Müftü Vekili Selahattin ÖZÇELİK ile Kur'an Kursu Öğreticilerine teşekkür etti. Yapılan konuşmalar ve okunan ilahiler sonunda mezun olan öğrencilere İcazet belgeleri dağıtıldı.

"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Agri'da Hac Eğitim Ve Bilgilendirme Semineri