ısparta Dsi 18. Bölge Camii 2018 Yaz Kur’an Kursu Kapanış...

ısparta Dsi 18. Bölge Camii 2018 Yaz Kur’an Kursu Kapanış Programı

ısparta dsi 18. bölge camii 2018 yaz kur’an kursu kapanış programı

29 Ağustos 2018 - 22:32

17.08.2018 Isparta DSİ 18. Bölge Camii 2018 Yaz Kur’an Kursu Kapanış Programı

Isparta Devlet Su İşleri 18. Bölge Camiinde 2018 Yaz Kur’an Kursu kapanış programı düzenlendi. Program Devlet Su İşleri 18. Bölge toplantı salonunda gerçekleşti. Programa Isparta İl Müftüsü Sayın Bayram ŞAHİN,  Bölge Müdürü Sayın Mahmut BERBER ve çok sayıda davetli katıldı.

Mahmut BERBER’ in açılış konuşmalarının ardından öğrenciler hazırlamış oldukları gösterileri davetlilere sundular.

Gösteriden sonra kürsüye gelen Sayın ŞAHİN öğrencilere hitaben; “Küçük yaşta Allah’ ın Kelamını öğrendiniz, burada öğrendikleriniz sizler için bir hayat rehberidir, Yüce Allah’ ım sizlerin iki cihanda da yüzlerinizi güldürsün.” Dedi.

İl Müftüsü Sayın ŞAHİN,  azimli ve gayretli çalışmalarından dolayı Sunay ÇETİN’ e Devlet Su İşleri 18. Bölgenin Teşekkür Plaketini verdi.

Program Yaz Kur’an Kursuna katılan öğrencilere Sertifikalarının verilmesi ile son buldu.

Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret