İstanbul’da Müftü Safi Arpaguş Kızılay’ın 154. Kuruluş...

İstanbul'da Müftü Safi Arpaguş Kızılay’ın 154. Kuruluş Yıl Dönümü Programına Katıldı

müftü safi arpaguş kızılay’ın 154. kuruluş yıl dönümü programına katıldı

11 Haziran 2022 - 15:00

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş, Kızılay’ın 154. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Üsküdar meydanında düzenlenen programa katıldı.

Program öncesinde Mihrimah Sultan Camii’nde “Sağlık ve Kan Bağışı” konusunda hutbe irad eden İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş, burada Cuma namazını kıldırdı.

Namaz sonrasında Kızılay'ın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Üsküdar Meydanında düzenlenen programda konuşan Müftü Safi Arpaguş, “Kızılay’ımızı, kan bağışı konusunda yaptığı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. İstanbul Müftülüğümüz ve din görevlilerimizle bütün bir camia olarak daima hizmetlerinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” ifadelerine yer verdi.

Programa İstanbul Vali yardımcısı Niyazi Erten, Kızılay İl Başkanı Kadem Ekşi, Üsküdar İlçe Müftüsü Esat Yapıcı, Üsküdar Kızılay Şubesi Başkanı Dr. Mustafa Karadeniz ile Kızılay İlçe Şube Başkanları ve Kızılay gönüllüleri katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından meydanda kurulan kan bağışı çadırının ziyaret edilmesiyle program sona erdi.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu