Tdv Bolu şubesi Kadın Kolları’ndan Anlamlı Hediye

Tdv Bolu şubesi Kadın Kolları’ndan Anlamlı Hediye

tdv bolu şubesi kadın kolları’ndan anlamlı hediye

11 Haziran 2022 - 11:05

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü Gönüllü Koordinatörlüğü olarak, ihtiyaç sahibi ailelerin evlilik hazırlığı yapmakta olan genç kızları için TDV Gönüllüleri aracılığı ile Gelin Bohçaları hazırlayıp, hediye etmek ve ihtiyaçları doğrultusunda ailelere ve bireylere psiko-sosyal/manevi destek hizmeti sunmak amacıyla; "Hayata Başlarken" projesi faaliyete geçirilmişti.

Bu çerçevede Bolu İl Müftülüğü ile TDV Bolu Şubesi Kadın Kolları işbirliğinde, ihtiyaç sahibi ailelerin evlilik hazırlığı yapmakta olan genç kızları için Gelin Bohçası hediye ederek, sevinçlerine ortak olmak ve zor zamanlarında yanlarında olduğunu göstermek, onların yalnız olmadıklarını hissettirmek, İhtiyaç sahibi ailelerin bir nebze olsun maddi anlamda yüküne ortak olmak, evlilik hayatına adım atan gençlere psikolojik ve manevi destek sağlamak, amacıyla, Bolu merkeze bağlı Sümer ve Tabaklar Mahallesi’nde ikamet eden iki aileyi ziyaret etti.

TDV Bolu Şubesi Kadın Kolları Gönüllüleri, ziyaret esnasında evlilik hazırlığı yapan ailelere hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Gelin Bohçası hediye edildi.

Ziyaret dolayısıyla, içinde Kur’an-ı Kerim, Nevresim Takımı, Çarşaf, Pike Takımı, Havlu, Oyalı Yazma, masa örtüsü vs. bulunan gelin bohçasını teslim alan aileler, çok mutlu olduklarını söyleyerek TDV Kadın Kollarına teşekkür ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...