Bolu’da Kur’an Kurslarımızdan Ihtiyaç sahiplerine Gıda...

Bolu'da Kur'an Kurslarımızdan Ihtiyaç sahiplerine Gıda Kolileri Hazırlandı

kur'an kurslarımızdan ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri hazırlandı

05 Nisan 2024 - 11:05

"İyiliğin karşılığı iyilikten başka ne olabilir ki !" (Rahman, 60)

KUR'AN KURSLARIMIZDAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA KOLİLERİ HAZIRLANDI.

Bolu il müftülüğüne bağlı 4-6 yaş ve yetişkin Kur'an Kurslarına devam eden kursiyer ve öğrencilerden ihtiyaç sahibi kardeşlerine ulaştırılmak üzere 106 adet ramazan kolisi hazırlandı.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş müftülük ekibi ile birlikte kursları ziyaret ederek hem öğrencilere hem de kursiyerlere teşekkür etti.

İl Müftüsü Demirtaş yaptığı açıklamada şunları söyledi :

" Ramazan ayı hem Allah'a hem de insanlara yaklaşma ve yakınlaşma ayıdır. Kur'an Kurslarımıza devam eden Kur'an talebesi yetişkin kardeşlerimizle , 4-6 yaş grubu çocukların böyle bir hazırlık yapmaları her türlü takdirin üzerindedir. Kötülüğün alanını daraltmak için iyiliği alanı ni genisletmek gerekir. Ayrıca yetişmekte olan neslimize iyiliğin eğitimini yaptırmak gerekmektedir. Bu vesile ile çocuklarımıza , değerli yetişkin kursiyerlerimize ve Kurs ogreticilerimize kalbi şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Ziyaret programlarina İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İl Muftusunun esi Hacer Demirtaş, İl Müftü Yardımcısı Fadime Arslan ve TDV Bolu Şube görevlisi Ali Bölükbaş katıldı.

Koli hazırlayan kurslarımız :

Aşagısoku Camii K.K

Hacı İbrahim Arabacıoglu K.K

Sandallar K.K.

Beşkavaklar K.K.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...