Bolu’da Il Müftüsü Demirtaş, Emekli Imam-hatip Olan Babası Ile...

Bolu'da Il Müftüsü Demirtaş, Emekli Imam-hatip Olan Babası Ile Birlikte Cuma Görevini Ifa Etti

il müftüsü demirtaş, emekli imam-hatip olan babası ile birlikte cuma görevini ifa etti

20 Şubat 2024 - 11:05

Baba-oğul görev yaptılar..

İL MÜFTÜSÜ DEMİRTAŞ, EMEKLİ İMAM-HATİP OLAN BABASI İLE BİRLİKTE CUMA GÖREVİNİ İFA ETTİ.

Bolu İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, emekli imam-hatip olan babası Cevat Demirtaş ile birlikte Yıldırım Bayezit Camii'nde birlikte görev yaptı.

Bolu iline ziyareti sebebi ile gelen Emekli imam-hatip Cevat Demirtaş cuma sohbetini yaptı. Bolu il muftusu Hüseyin Demirtaş ise cuma hutbesini irad etti.

Müftü Demirtaş Cuma Namazı sonrası yaptığı açıklamada , babasının Bolu ilini ziyareti sebebi ile hem kurumumuzu hem de evimizi şereflendirdiğini ifade etti.

" Babam, aktif din görevlisi iken görev yaptığı tüm yerlerde iz bırakmış , Hz. Kur'an'ı cemaati ile birlikte 5 defa tefsirini yapmış, daima görevini birinci vazife bilmiş, evlatlarına da disiplinli çalışma konusunda örnek olmuş bir babamizdir. Söylemleri içinde " en şerefli insan görevini en iyi yapan insandir" diyerek iş ahlakının bir şeref olduğunu hep ifade etmiştir" dedi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri