Duzce’de Umreciler Dualarla Uğurlandı.

Duzce'de Umreciler Dualarla Uğurlandı.

umreciler dualarla uğurlandı.

20 Şubat 2024 - 12:25

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umre ibadetini yerine getirmek üzere Düzce’den yola çıkan 61 kişilik umreci kafilesi dualarla uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umre ibadetini yerine getirmek üzere Düzce’den yola çıkan kafile, İl Müftüsü Osman Aydın riyasetinde Cedidiye Camii önünde düzenlenen törenle kutsal topraklara uğurlandı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program okunan ilahi, getirilen tekbir,salavat ve telbiyelerle devam etti.

Sonrasında umrecilere hitap eden Müftü Aydın şöyle konuştu: “Peygamber Efendimiz bir hadisi şerifinde 5 şeye bakmanın ibadet olduğunu bizlere müjdelemiştir. Kâbe’ye bakmanın, anne-babanın yüzüne bakmanın, Kur’an-ı Kerime bakmanın, zemzeme ve alime bakmanın ibadet olduğunu bizlere müjdelemiştir. Kutsal topraklarda bu müjdelere nail olmanızı temenni ediyorum. İbadetleriniz makbul, dualarınız kabul olsun” dedi.

İl Müftü Yardımcısı Talha Demirkaya’nın yaptığı dua ile umreciler kutsal topraklara uğurlandı.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin