Adana Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aksoy Son Yolculuğuna...

Adana Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aksoy Son Yolculuğuna Duâlarla Uğurlandı

adana emniyet müdür yardımcısı hakan aksoy son yolculuğuna duâlarla uğurlandı

20 Şubat 2024 - 10:10

Adana Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aksoy, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Aksoy, Adana Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Mersin’e uğurlandı.

Adana Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törene Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen, Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, il protokolü, Aksoy'un yakınları ile şube müdürleri ve mesai arkadaşları katıldı.

Törenin ardından İl Müftüsü Mehmet Taşcı'nın yapmış olduğu duâ sonrası Aksoy'un Türk bayrağına sarılı naaşı Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Kargılı Mahallesi'ne götürüldü. Aksoy, Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı’nın kıldırdığı cenaze namazının ardından duâlarla toprağa verildi.

Cenaze töreninde Tarsus İlçe Müftüsü Murat Akçay da hazır bulundu.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.