Adiyaman’da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri...

Adiyaman'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri Kapsamında Kızılay'a Kan Bağışında Bulunuldu.

camiler ve din görevlileri haftası etkinlikleri kapsamında kızılay'a kan bağışında bulunuldu.

05 Ekim 2021 - 09:00

Adıyaman İl Müftülüğü çalışanları ve merkezde  görev yapan din görevlileri Camiler ve Din Görevlileri haftası kapsamında kan bağışında bulundular.

İl Müfütüsü Mehmet Taşcı “Ekim ayının ilk haftası camiler ve din görevlileri haftası şeklinde kutlanmaktadır. Bu münasebetle biz de müftülük olarak birtakım etkinlikler planladık. Pandemi dolayısıyla sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde birkaç etkinliğimiz, programımız oldu. Bunlardan bir tanesi de kan bağışı kampanyamız. Kızılay’ımızın stoklarına takviye yapmak gayesiyle personelimizden ve Din Görevlilerimizden kan vermek isteyenleri davet ettik. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Bunun sadakai cariye olduğu muhakkak. Yani bir iyiliğe muhtaç olan bir kimseye nakdi yardım gibi kan bağışı da hastalarımıza şifa bulmada yardım sayılmakta. Dolayısıyla dinimizde de kıymetli bir vazife olduğu muhakkak. Bu etkinliği düzenleyerek Kızılay’a katkı sağlamak istedik dedi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret