Adiyaman’da Müftülük Personeli Iftarda Buluştu

Adiyaman'da Müftülük Personeli Iftarda Buluştu

müftülük personeli iftarda buluştu

30 Mart 2024 - 09:00

Müftülük personeli iftarda buluştu

Adıyaman İl Müftülüğü tarafından depremde hayatını kaybeden personel yakınlarına iftar programı düzenlendi.

6 şubat Kahramanmaraş merkezli depremde 19 personelini kaybeden Adıyaman il müftülüğü, hayatını kaybeden personel yakınları ile iftarda buluştu.

Diyanet İşleri Başkanlığı 1.hukuk müşaviri Selami Açan ve fatih camii din görevlisi kurra hafız Metin Çakar’ın konuk olarak davet edildiği program Metin Çakar’ın Kur’an tilaveti ile başladı. İl Müftüsü Dr. Mevlüt Haliloğlu’nun selamlama konuşmasının ardından söz alan Hukuk Müşaviri Selami Açan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hocamızın hepinize selamları var diyerek başladığı konuşmada, deprem hepimizde derin acılar bıraktı kimimiz yakınlarını kaybetti kimimiz uzuvlarını ama asla ümidimizi kaybetmedik. Deprem anından bugüne kadar diyanet işleri başkanlığı olarak kenetlendik ve yaraları sarmak için hep birlikte gayret gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz dedi.

Açan, sürecin başından beri hem diyanet işleri olarak hem tdv olarak tüm gücümüzle deprem bölgesinde olduklarını dile getirdi ve hayatını kaybeden personele rahmet dileyerek yakınlarına baş sağlığı dileklerini iletti.

Program Müftü Haliloğlu’nun duası ile son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı