Adiyaman din görevlileri iftarda buluştu

Adiyaman Müftülüğü adıyaman din görevlileri iftarda buluştu

04 Haziran 2018 - 09:12

Adıyaman Din Görevlileri İftarda Buluştu

Her yıl geleneksel olarak tekrarlanan ve İl Müftülüğümüz tarafından organize edilen Ramazan Buluşmaları, İftar Buluşmaları çerçevesinde, 01 Haziran 2018 Cuma günü Adıyaman İl Müftülüğü bünyesinde görev yapmakta olan her ünvandaki personel tertip edilen İftar programına katıldı.

İftar Programına, Yeni Mezarlık Camii İmam-Hatibi Tahir Durmuş ve Üniversite Camii İmam-Hatibi Haci Kaplan'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlandı.

İl Müftü  Yardımcısı Musa Çiftçi Programa Valilik tarafından organize edilen Şehit Yakınları iftar programına katılan, bu sebeple iftara katılamayan İl Müftüsü Mehmet Taşcı adına selamlama konuşmasını yaptı. Çiftçi yaptığı selamlama konuşmasında, böyle mübarek bir mevsimde bir arada bulunmanın birlik ve beraberliği arttırdığını dile getirdi.  Bu birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlenerek daim olmasını temenni etti. Müftülüğün davetine icabet ederek iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde sürdürülen Ramazan Ayı İrşat Hizmetleri faliyeti kapsamında Adıyaman'da bulunan Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanlarından Dr. Bahattin Akbaş da iftara katılarak bir konuşma yaptı. İl Müftü Yardımcısı Musa Çiftçi tarafından yapılan İftar Duası ile iftara başlandı.

İftardan sonra İl Müftü Yardımcısı Musa Çiftçi'nin yaptığı  yemek duası ve katılımlarından dolayı personele teşekkür etti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri