Adiyaman Müftülüğü yetiştirme yurdu öğrencileri il müftüsü...

Adiyaman Müftülüğü yetiştirme yurdu öğrencileri il müftüsü mehmet taşcı'yı ziyaret ettiler.

29 Ağustos 2018 - 22:29

27.08.2018 Yetiştirme Yurdu Öğrencileri İl Müftüsü Mehmet Taşcı'yı Ziyaret Ettiler.

Adıyaman Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Safvan Çocuk Evleri ve Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu Öğrencileri, Yurt Müdürü Nurettin Yalçın ve öğretmenleri ile birlikte İlimiz Müftüsü Mehmet Taşcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Müftü Taşcı kız çocukları ile sohbet ederek, yakından ilgilendi. Çocuklara meyve suyu, çikolata ve kek ikram etti. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu, çok mutlu olduğunu belirterek, müftülüğün hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Yurt Müdürü Yalçın da, Çocuk yuvaları ve yurtlar ile ilgili bilgileri aktardı.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri