Afyonkarahisar’da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Programları

Afyonkarahisar'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Programları

02 Ekim 2020 - 09:10

2020 yılı Camiler ve Din Görevlileri haftamız 01-07 Ekim 2020 tarihleri arasında kutlanacaktır. Bu senenin teması “Cami ve İlim’dir.” Camiler Haftası Açılış Programı bu sene pandemi tedbirlerine riayet edilerek 01 Ekim 2020 Perşembe günü Saat: 12:15’ de (öğle namazı öncesi) İmaret Camii’nde mevlid ve hatim duası ile başlatılmıştır.
2 Ekim 2020 Cuma günü akşam Saat: 19.15'de Afyonkarahisar İl Müftülüğü Gençlik Instagram hesabından canlı olarak yayınlanacak programda Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi İmam Hatibi Kurra Hafız Ferruh MUŞTUER hocamız konuşmacı olarak konuğumuz olacaktır.
Akabinde 5 Ekim 2020 Pazartesi   günü akşam Saat: 20:30’da Afyonkarahisar  İl Müftülüğü ADRB Instagram hesabından canlı olarak yayınlanacak programda Diyanet İşleri Başkanlığı, Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Sayın Fatih KURT hocamız konuşmacı olarak konuğumuz olacaktır.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programları Afyon (1) (1)

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı